MANDARINE VRTIĆIMA 30.10.2013

Rotari klub Bar i Rotari klub Bijelo Polje poklonili su 1000 kg mandarina dječjim vrtićima u Bijelom Polju.

To je nastavak zajedničke akcije iz prethodne godine kada su ova dva kluba vrtićima na sjeveru Crne Gore donirali 1500 kg mandarina.

Ida Ćetković, direktorica vrtića “Dušo Basekić” iz Bijelog Polja se rotari klubovima zahvalila na ideji da se na ovaj način pomognu vrtići.

Ranislav Popović, predsjednik RC Bijelo Polje je kazao da rotari klubovi nizom aktivnosti pokušavaju da učestvuje u akcijama koji imaju značaj za društevenu zajednicu kao i u humanitarnim aktivnostima.

 Nela Vitić, predsjednik RC Bar i Vlado Grgić, asistend Distrikt guvernera za Crnu Goru, koji su ispred RC Bara učestvovali u realizaciji ove donacije, kazali su da će se i u narednom periodu nastaviti sa zajedničkim akcijama klubova u Crnoj Gori kakva je bila i nedavno realizovana akcija povodom  obilježavanja jubileja 200 godina od rođenja Njegoša kada su crnogorski klubovi u saradnji sa Distriktom 2483 obezbijedili vrijednu donaciju za cetinjski Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju koja se sastojala od 10 računara i kopir aparata.